Mit Uno-X

Det skal du vide om dit vaskeabonnement

For at få vaskeabonnement til din bil, skal den have hvide plader og indregistreret til privatkørsel. Du må derfor heller ikke bruge vaskeabonnementet som erhvervsdrivende – fx i et taxaselskab, en bilforhandler, som chauffør e. lign. Du skal i det hele taget overholde retningslinjer for fair use. Det betyder blandt andet, at abonnementet ikke må anvendes overdrevent eller på en måde, så andre ikke kan komme til at vaske. Du må heller ikke forsøge at bruge nummerplade på flere biler e. lign. Ved misbrug bliver dit abonnement lukket – øjeblikkeligt og uden varsel. Det samme gælder, hvis du forsøger at opnå den første gratis måned flere gange med samme bil. Velkomsttilbuddet kan nemlig kun anvendes én gang pr. nummerplade.

Dit vaskeabonnement har ingen bindingsperiode. Og du har altid mulighed for at opsige det. Abonnementsperioden løber fra den dag, det er oprettet og en abonnementsperiode er på 30 dage.

Du kan benytte dit vaskeabonnement i alle Uno-X vaskehaller i Danmark. Du vælger frit mellem vores forskellige vaskeprogrammer, og der er således ingen ekstrabetaling for dig, hvis ønsker at benytte det dyreste. Vaskeabonnementet er ikke tidsbestemt, du kan derfor vaske på det tidspunkt der passer dig, inden for den enkelte vaskehals åbningstid. Vaskeabonnementet giver naturligvis også adgang til at benytte de mange Uno-X vaskehaller, der er Svanemærkede.

HUSK, du skal altid skal benytte appen til at starte en vask via vaskeabonnement. 

Bare spørg os

Bare spørg os

Ring til os på tlf. 70 12 56 78 eller få svar via chat eller e-mail alle hverdage mellem 8 og 16. Uden for åbningstiden kan du få fat i vores telefonvagt.