Mit Uno-X
Uno-X støtter dansk cykelsport

Uno-X støtter dansk cykelsport

Uno-X er storsponsor for Dansk Cykle Union og støtter derigennem talenter hele vejen til sejr. Fra udvikling af fremtidens ryttere til professionel træning for de allerbedste. Gennem vores samarbejde bidrager vi til udviklingen – mentalt, sportsligt og økonomisk. Der er fokus på både talentfulde mandlige og kvindelige rytter, og målet er at cementere Danmarks plads i den internationale elite.

Uno-X Pro Cycling Team

Uno-X Pro Cycling Team

Uno-X Pro Cycling Team er vores eget cykelhold, hvor bl.a. danske og norske ryttere sikrer, at Uno-X også er stærkt repræsenteret i toppen af den professionelle cykelverden. Faktisk har vi hele tre hold i rødt og gult – Women´s Worldteam, Men’s Proteam og Men’s Development Team for talentudvikling.

Uno-X Pro Cycling Team

 Talentcamp for fremtidens stjerner

Talentcamp for fremtidens stjerner

Hvert år inviterer Uno-X og Danmarks Cykle Union de bedste danske U17- og U19-ryttere og deres staff til en engagerende dag med foredrag og hygge på Uno-X Talent Camp. Her kan de unge talenter lære hinanden at kende, og få inspiration fra bl.a. MOT, der coacher talenterne til at vise omsorg og have mod til at sige nej. Til daglig motiverer MOT unge på landets skoler – støttet af Uno-X.

Uno-X Ligaen - den officielle danske liga for e-cykling

Uno-X Ligaen - den officielle danske liga for e-cykling

Flere og flere kører e-cykling – fra stuen eller træningslokalet. Derfor har Uno-X og Danmarks Cykle Union skabt Uno-X Ligaen. Her inviterer vi både hygge-motionisten og top eliterytteren - og alle niveauer og ambitioner herimellem til ugentlige løb i vintersæsonen. Uno-X Superligaen er Danmarks officielle elite-liga for e-cykling. Her kæmper de allerbedste ryttere og teams om titlen.

​Få svar på ​dine spørgsmål

​Få svar på ​dine spørgsmål

​Du kan få fat i os på telefon, e-mail og chat på hverdage mellem kl. 08-16. Uden for åbningstiden kan du ringe til vores telefonvagt. 

 

Vi reserverer et beløb på op til 1.200 kr. Når du benytter MasterCard, Debetkort, udenlandske kort, Betalings App, kontaktløs betaling, Mobilepay, Forbrugsforeningen, samt Uno-X App. Beløbet varierer alt efter saldo på din konto. Reservationen forsvinder lige så snart din tankning bliver registeret på din bankkonto.