• Uno-X slider billede 1
Vi ved, at tankning kan være en dyr nødvendighed, du helst bare vil have overstået. Du har travlt og kan ærligt talt godt bruge dine penge på noget sjovere end brændstof. Hos Uno-X insisterer vi på, at ingen i dit lokalområde må være billigere end os. Derfor sælger vi kun billigt brændstof, og indretter vores stationer så effektivt som muligt, så du kan komme hurtigt videre.

Kun brændstof

Vi sælger hverken burgere, kaffe eller aviser. Hos Uno-X koncentrerer vi os om at sælge brændstof så billigt som muligt, og at gøre din tankningsoplevelse så god og hurtig som muligt.

Hurtigt og godt

Hos Uno-X arbejder vi hårdt på at gøre din tankningsoplevelse så hurtig og god som muligt. Du har din egen personlige betalingsautomat, så du ikke skal vente på de andre kunder, og du kan betale lynhurtigt med bl.a. kontaktløst kort og MobilePay. Vi har også gjort det nemt for dig at køre ind og ud, og så har vi lange slanger, så du kan tanke fra nærmeste stander, uanset hvor dit dæksel sidder.

Passionerede mennesker

Vi har samlet nogle af Danmarks mest passionerede mennesker, som dagligt arbejder hårdt for at hjælpe os med at give dig det billigste brændstof og den bedste tankningsoplevelse. De er en stor del af grunden til, at vi kan gøre det så billigt.

Mere effektive

Hos Uno-X vil vi være billigst. Derfor indretter vi vores stationer så effektivt som muligt. Vi har skåret alt overflødigt væk og gør selve tankningen så hurtig og enkel som muligt. Det giver en god oplevelse og billigere brændstof.

Vi bygger om

Bestil benzinkort - Uno-X Benzinkort giver rentefri kredit

Uno-X Benzinkort giver rentefri kredit

Med et gratis Uno-X kort er du godt kørende på vores mange stationer i hele Danmark. Vi giver dig op til 40 dages rentefri kredit, og du betaler nemt og sikkert via Betalingsservice. På selvbetjeningssiden Mit Uno-X kan du online følge dine køb, se fakturaer og kvitteringer. Bestil kortet i dag, og du har det i hånden inden for få dage.

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Ring på telefon 70 12 56 78 
eller send os en e-mail

Penge til gode?

Har du penge til gode efter endt tankning? Klik her og udfyld skemaet, så tilbagebetaler vi så hurtigt vi kan.

Vaske- eller anden reklamation

Har du været ude for et uheld på en af vores stationer, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig.

Tip os

Har du gode råd, forslag eller tips til, hvordan vi kan blive endnu bedre, hører vi gerne fra dig. Det kan være omkring vores stationer, vaskehaller eller hjemmesiden.