• Uno-X slider billede 1

Tryg tankning

I øjeblikket sørger vi for ekstra rengøring på vores stationer, og vi desinficerer jævnligt betalingsautomater og pumper. Vi gør, hvad vi kan for at fylde op med engangshandsker, så du kan tanke uden bekymring. Husk kun at tage det, du skal bruge, så der også er til andre.
På forhånd tak for din hjælp.

Vi ved, at tankning kan være en dyr nødvendighed, du helst bare vil have overstået. Du har travlt og kan ærligt talt godt bruge dine penge på noget sjovere end brændstof. Hos Uno-X bestræber vi os på at være den bedste og billigste brændstofudbyder i dit lokalområde. Derfor sælger vi kun billigt brændstof og indretter vores stationer så effektivt som muligt, så du kan komme hurtigt videre.

Kun brændstof

Vi sælger hverken burgere, kaffe eller aviser. Hos Uno-X koncentrerer vi os om at sælge brændstof så billigt som muligt, og at gøre din tankningsoplevelse så god og hurtig som muligt.

Hurtigt og godt

Hos Uno-X arbejder vi hårdt på at gøre din tankningsoplevelse så hurtig og god som muligt. Du har din egen personlige betalingsautomat, så du ikke skal vente på de andre kunder, og du kan betale lynhurtigt med bl.a. kontaktløst kort og MobilePay. Vi har også gjort det nemt for dig at køre ind og ud, og så har vi lange slanger, så du kan tanke fra nærmeste stander, uanset hvor dit dæksel sidder.

Passionerede mennesker

Vi har samlet nogle af Danmarks mest passionerede mennesker, som dagligt arbejder hårdt for at hjælpe os med at give dig det billigste brændstof og den bedste tankningsoplevelse. De er en stor del af grunden til, at vi kan gøre det så billigt.

Mere effektive

Hos Uno-X vil vi være billigst. Derfor indretter vi vores stationer så effektivt som muligt. Vi har skåret alt overflødigt væk og gør selve tankningen så hurtig og enkel som muligt. Det giver en god oplevelse og billigere brændstof.

Vi bygger om

 
Bestil benzinkort - Uno-X Benzinkort giver rentefri kredit

Uno-X Benzinkort giver rentefri kredit

Med et gratis Uno-X kort er du godt kørende på vores mange stationer i hele Danmark. Vi giver dig op til 40 dages rentefri kredit, og du betaler nemt og sikkert via Betalingsservice. På selvbetjeningssiden Mit Uno-X kan du online følge dine køb, se fakturaer og kvitteringer. Bestil kortet i dag, og du har det i hånden inden for få dage.

Fra januar 2020 indfører Uno-X nye brændstofmærkninger.

Den nuværende oktan 95 bliver udskiftet med brændstoftypen oktan 95 E10. Samtidig indfører Uno-X højoktan 98 E5 og udfaser salget af oktan 92. De nye produktændringer skal være med til at gøre den danske bilpark grønnere.

Hvorfor ændres der i brændstofprodukterne?

Uno-X Danmark A/S vil med en produktændring opfylde EU-målsætningen om 10% vedvarende energi i transportsektoren i 2020. Ved at gå fra de nuværende brændstoftyper til E5 og E10, bliver udledningen af CO2 reduceret med cirka 200.000 ton om året. Et mål, der er med til at gøre den danske bilpark grønnere.

Hvad er bioethanol - E5 og E10?

E5 og E10 refererer til, hvor meget bioethanol, der bliver blandet i benzinen. Bioethanol er det, vi teknisk set kender som alkohol eller sprit. Det er bl.a. produceret på stivelsen fra forskellige kornsorter og på sukker fra sukkerrør eller -roer. Det er også muligt at producere bioethanol på fx halm, hvilket resulterer i de avancerede biobrændstoffer. Det bioethanol, der blandes i benzinen hos Uno-X, opfylder de lovkrav, der findes i forhold til EU’s krav til bæredygtighed.

Hvad er forskellen på E5 og E10?

Tallet angiver indholdet af bioethanol. E5 indeholder 5% bioethanol, og E10 indeholder 10% bioethanol. Det betyder, at med dobbelt så meget biobrændstof i benzinen, vil der også blive udledt mindre CO2. I Danmark alene vil udledningen af CO2 samlet set blive reduceret med cirka 200.000 tons om året.

Hvilke produkter har Uno-X?

Uno-X skifter produkter fra nytåret 2020. Blyfri 95 erstattes med 95 E10, og blyfri 92 udgår og erstattes med højoktan 98 E5. Diesel (B7) produktet vil fortsat være, som det plejer.

Hvilken benzin skal jeg tanke fremadrettet?

Langt de fleste benzinbiler i Danmark er godkendt til at køre på 95 E10, som også er den nye standard. Er du i tvivl om din bil kan køre på 95 E10, kan du orientere dig her:
Tjek din bil.

Jeg har en dieselbil, skal jeg være opmærksom?

Uno-X ændrer ikke på diesel B7, så du skal bare fortsætte med at tanke som sædvanlig.

Hvad kan højoktan 98 E5?

Højoktan 98 E5 kan være med til at give din bil en højere ydelse og forbedre din brændstoføkonomi, da det høje oktantal kan øge udnyttelse af den energi, der findes i benzinen.

Kan alle benzinbiler køre på E10?

Stort set alle benzinbiler kan køre på E10. Det er kun omkring 5% af bilparken, der ikke kan køre på E10. Det er typisk ældre biler (fra 90’erne) eller nogle af de første modeller med direkte indsprøjtning. Er du i tvivl om din bil er egnet til at køre på E10, kan du se efter i bilens instruktionsbog, eller du kan kontakte dit værksted/forhandler og spørge specifikt ind til din biltype. Alternativt kan du se denne liste:
Tjek din bil.

Hvad gør jeg hvis min bil ikke kan køre på E10?

Uno-X tilbyder 98 E5 som er vores højoktanprodukt, alle benzinbiler kan køre på. Der vil være markeret på pistolen/standeren med E5.

Kan jeg frit skifte mellem 95 E10 og 98 E5?

Hvis din bil er godkendt til E10, kan den også køre på E5. Det modsatte er ikke tilfældet. Du kan her finde en liste over de biler, der ikke kan køre på E10. Er din bil ikke på den liste, kan du trygt tanke E10. Her er listen:
Tjek din bil.

Har min bil bedre af E10?

Nej – det gør ingen forskel på en motor, som er godkendt til E10, om den kører på E10 eller E5. Men fordi der er dobbelt så meget biobrændstof i benzinen, vil der også blive udledt mindre CO2 med E10.

Hvorfor har Uno-X fx ikke oktan 100?

Uno-X arbejder altid på at tilbyde den bedste pris på brændstof og de bedste produkter til din bil. Oktan 98 E5 er netop det højoktanprodukt, hvor pris og performance ligger helt i top og på højde med andre højoktanprodukter i markedet.

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Ring på telefon 70 12 56 78 
eller send os en e-mail

Vaske- eller anden reklamation

Har du været ude for et uheld på en af vores stationer, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig.

Tip os

Har du gode råd, forslag eller tips til, hvordan vi kan blive endnu bedre, hører vi gerne fra dig. Det kan være omkring vores stationer, vaskehaller eller hjemmesiden.