Billig fyringsolie

Beregn prisen på din næste leverance af fyringsolie. Træk i knappen.

Liter
Vi leverer ikke under 500 liter. Ordrer under 700 liter pålægges et leveringsgebyr på 200,- kr. Vi leverer til Jylland, brofaste øer og Bornholm inden for 3 hverdage.

Din internetpris

700 l. fyringsolie
I alt kr.

Fyringsolie- Nem måde at varme huset op på med fyringsolie

Opvarmning med fyringsolie er en nem og meget energieffektiv måde at varme huset op med. Gennem avanceret teknologi er fyring med olie i dag en meget driftsikker løsning til opvarmning.

Der er mange fordele ved oliefyring, fx er der i olien tilsat forskellige additiver, der sikrer:

• Bedre varmeøkonomi
• Mindre sod
• Mere ren og miljøvenlig forbrænding
• Korrosions(rust-)beskyttelse af både tank, rør og oliepumpe


Bedre varmeøkonomi med fyringsolie
Gennem raffinering og tilsætning af additiver bliver fyringsolie en meget ren olietype. Dette sikrer en meget ren forbrænding af olien, hvilket er lig med mere varme fra fyringsolien.

Mindre sod betyder mindre service
Med en renere forbrænding af fyringsolien skabes mindre sod. Sod er uafbrændte partikler, der har en evne til at sætte sig alle de forkerte steder. Sod skal fjernes fra skorstene og aftrækskanaler regelmæssigt; sker dette ikke, kan der i værste fald opstå skorstensbrand. Sod opstår typisk fra fyringsolie af dårlig kvalitet, samt hvis der er dårlig lufttilførsel til forbrændingskammeret.

Nem levering af fyringsolie
Med et fyringsolieabonnement hos Uno-X sørger vi for, at du altid har fyringsolie i tanken. Med aftalte mellemrum kommer en af vores tankvogne forbi dig, og fylder olietanken op, uden at du overhovedet behøver at være hjemme. Det eneste du skal sørge for, er at vi kan komme til påfyldningsstudsen, så klarer vi resten. Og vi sørger selvfølgelig for, at du opfylder lovens krav om at være forsikret mod jordforurening under påfyldningen.

Fyringsolie De Luxe
Hos Uno-X fører vi produktet Fyringsolie De Luxe, der er en fyringsolie af meget høj kvalitet. Via additiver sikrer Fyringsolie De Luxe suveræn driftsikkerhed af dit oliefyr, gennem rustbeskyttelse af tank, rør og oliepumpe, et meget lavt svovlindhold, samt en ekstremt ren forbrænding, og er desuden driftsikker ned til -20 grader

Brug for hjælp?

Vi har åbent hele døgnet.

70 10 99 99

Dagens internetpris

700 l fyringsolie inkl. levering.

Kun kr.
6.155,80
BESTIL FYRINGSOLIE